Testosteron Cypionate: volledig steroïde profiel met cycluslogboeken en effect

Bij wat zwaardere kuren kan eerst 2 weken 40 mgNolvadex genomen worden en daarna nog 2 weken 20 mg. Ik ben 24 jaar en ben via fitness nu echt aan het body-building werk toe. Ik heb een keer gekuurd met Nandrolone en een keer met Stromba en qua bijwerkingen heb https://artisticresearchweek.khio.no/2023/06/12/alles-wat-je-moet-weten-over-clomed-steroiden-een/ ik alleen last gehad van puisten. Ik heb me door verschillende personen laten adviseren en twijfel tussen de middelen Masteron, Dianabol, Testoviron en Deca-durabolin. Wat kan ik het beste gebruiken en welke middelen zijn het gevaarlijkst voor de lever.

  • Lees voor mijn persoonlijke argumentatie het algemene artikel over Anabole Steroiden.
  • In het circuit heeft het, het respectabele image van junkensteroid verkregen.
  • Deze overvloed aan vocht kan op zijn beurt weer zorgen voor een verhoging van de bloeddruk en een grotere belasting van je aanhechtingen.
  • Omdat dit een goed verdragen steroïde is, kunnen gebruikers langere cycli uitvoeren, zoals twaalf of zestien weken.

Er zijn zelfs veel gevallen bekend waarbij gebruikers tot 1000mg of meer per week gebruiken. Vanuit het oogpunt van prestatieverbetering zullen injecties met Testosteron Cypionate zowel spiermassa als kracht vergroten. Deze steroïde is zowel androgeen als anabool en zal de stikstof in de spieren enorm verhogen, wat resulteert in een verhoogde eiwitopslag. Een ander voordeel van het gebruik van Testosteron Cypionate is dat het het lichaam zal beschermen tegen spier vernietigende hormonen die bekend staan als glucocorticoïde hormonen die extreem katabool zijn.

Productbeschrijving

Andere esters zoals phenylpropionaat pieken sneller, maar hebben (daardoor) ook een kortere halfwaardetijd. Dit is belangrijk om te weten om de dosis van verschillende soorten esters goed te kunnen bepalen. Andere verschillen kunnen zitten in de mate waarin vocht wordt vastgehouden (Nandrolone-decanoate, Deca-Durabolin) of juist aan droge massa wordt gewonnen (bijv. Nandrolone-phenylpropionaat, Durabolin) .

Belangrijk om te weten over testosteron

Eenmaal op de buis krijg je naamsbekendheid en je bent een BNN-er terwijl je hiervoor vroeger nog over kwaliteiten of talent diende te beschikken of een belangrijke prestatie te hebben geleverd. Hierdoor is het aanbod vergroot waardoor de beschikbaarheid is vergroot. Door de grotere beschikbaarheid is vervolgens de populariteit weer gestegen en zo is het cirkeltje rond. De kortere esters zijn in veel mindere mate verkrijgbaar en er zijn dus ook minder succesverhalen over te horen. Zoals gezegd is decanoaat de populairste ester als toevoeging op Nandrolon. Er zijn echter diverse esters die hiervoor worden gebruikt en naast een andere halfwaardetijd ook voor andere verschillen kunnen zorgen.

Om deze reden wordt Test Cypionate beschouwd als een extreem goed verdragen hormoon en zijn de bijwerkingen die kunnen optreden gemakkelijk onder controle te houden. Ten eerste moet u precies weten wat de mogelijke bijwerkingen zijn. De halfwaardetijd van Testosteron Cypionate is een van de langste, namelijk acht tot tien dagen. Daarom moet de steroïde minstens één keer per week worden geïnjecteerd. Voor bodybuilders en atleten die regelmatig wedstrijden te doen, is het een must om de detectietijd van een steroïde te kennen.